Horeca toernooi Staphorst

Het 7x7 horecavoetbaltoernooi i.s.m. De Japperij/Bakhuus, Spoorzicht, Kisteman en De Dissel.

 Verslag

Op zaterdag 17 juni 2023 zal na enkele jaren van afwezigheid het horecatoernooi weer plaats gaan vinden op de velden van vv Staphorst.
Door de coronaperikelen en organisatorische problemen, stond het toernooi helaas de afgelopen jaren niet meer op de kalender bij vv Staphorst. In 2022 werd er nog wel een toernooi georganiseerd ter vervanging van het welbekende horecatoernooi wat jarenlang gespeeld werd op de 3e zaterdag in juni op ‘Het Noorderslag’ in Staphorst, waarmee het de schijn had dat het horecatoernooi ter ziele was gegaan. Gelukkig kunnen wij, de toernooicommissie van vv Staphorst en de gezamenlijke horecabedrijven in Staphorst, jullie melden dat het horecatoernooi dit jaar terugkeert op de kalender.
Bij de doorstart is de opzet van het toernooi in een nieuw jasje gestoken. Was dit voorheen een toernooi van 11 tegen 11, nu is er besloten om dit een toernooi van 7 tegen 7 toernooi te laten worden. Door de financiële bijdrage van de verschillende horecabedrijven kunnen wij het inschrijfgeld laag houden.
Inschrijfgeld bedraagt per team € 25,-.

Wij als toernooicommissie van de vv Staphorst willen de horecabedrijven uit Staphorst bedanken voor hun bijdrage.
Mede door jullie wordt dit toernooi weer mogelijk gemaakt.


Ga naar het menu om je aan te melden, de aanmelding wordt pas geregistreerd zodra de € 25,- inschrijfgeld is overgemaakt.

Met na afloop DJ Erik Gerritsen.

Laten we er samen voor zorgen, dat het weer een mooi en gezellig toernooi wordt.

De toernooi- en evenementencommissie vv Staphorst

Editie 2024 van dit 7x7 toernooi staat gepland op zaterdag 15 juni 2024